MOČ STENSKE DEKORACIJE

S stensko dekoracijo poljubnega motiva lahko polepšamo svoj dom ali poslovni prostor na več načinov.

 

Nekateri imajo raje na stenah abstraktne motive nežnih ali pa poživljajočih barv; spet drugi raje gledajo realistične slike krajin ali pa kolaž osebnih fotografij lepih trenutkov življenja. Vse je odvisno od prostora, kako se želimo v njem počutiti in kaj nas navdihuje.

 

Sodobna tehnologija tiska nam omogoča tisk na različne podlage. V zadnjih letih za domačo uporabo prevladuje tisk na slikarsko platno ali pa tisk na trdo PVC ploščo različnih debelin. Veliko pa se jih odloča tudi za motivacijske nalepke v eni ali več barvah, ki jih izrežemo po konturi ali pa večje fototapete. Stranke si izbirajo poljubne motive in vzorce za svoje stenske površine. Od njim lepih „stock“ fotografij narave ali znamenitih krajev do fotografij iz osebnega arhiva ali pa motivacijskih napisov in ljubkih otroških motivov. Pri tovrstnih projektih je pomembno poudariti, da za vsak prostor lahko mere prilagodimo, kot vam in prostoru najbolj ustreza.

 

Za stensko dekoracijo se ne odločamo zgolj doma, ampak tudi v pisarni ali na podjetju, kjer želimo izpostaviti duh delovanja podjetja in vizijo ali pa preprosto poudariti blagovno znamko podjetja.

 

Najpomembnejše je, da vi izberete motiv, ki ga želite imeti na steni ali katerikoli drugi ravni površini Pri tem opazujte kako se ob motivu počutite. Ali vas pomirja ali poživljajoče navdihuje? Ali vplivajo na vas barvni odtenki motiva? Bi radi bolj nežen prostor ali vam je všeč poudarjen temperament?

 

 

 

 

   

 

 

 

Instagram

Dnevno spremljajte našo ustvarjalnost