PERSONALIZIRANA DARILA SO TREND

V kakšnem času živimo?

 
Živimo v času, ko nas opredeljuje hiter tempo življenja, nenehna osredotočenost na vse več obveznosti in pričakovanj. Vse težje pa se osredotočamo nase, na svoje želje in potrebe. Največji razlog za to je, da smo zasuti s tonami namernih marketinških manipulacij, ki jim pravimo reklame. Te nam narekujejo, kaj še moramo imeti in kaj moramo biti, da bomo srečni. Dejstvo pa je, da sreče ni moč iskati v materialnih rečeh. Občutek sreče pridobimo z usmeritvijo vase in v to, kaj si želimo, kaj želimo biti ter kaj želimo sporočiti.

 

Kaj podariti?

Zaradi zgoraj opisanega se dandanes tudi daril ne kupuje kar slučajno v katerikoli trgovini. Če želimo narediti vtis, moramo razmisliti, kaj bi obdarovanega osrečilo kljub predpostavki, da ima vse, kar potrebuje ali pa si to lahko sam kupi. Pogosto razmišljamo, s čim mu bomo pokazali, da smo pozorni in da ga zares cenimo. In ko „skreiramo“ poosebljen produkt ter ga podarimo, se z obdarovanim še bolj zbližamo. Pokazali smo mu namreč, da smo premišljeno izbrali darilo, v katerega smo investirali več časa, da je to unikatno in nekaj, kar je vredno obdržati za vedno kot spomin. Če pa je poleg tega še uporabno, toliko bolje! Copigraf Faganelj d. o. o. nudi mnogo zanimivih izdelkov z osebno noto, primernih ob vsaki priložnosti! Ob rojstnih dnevih, porokah, dekliščinah, cerkvenih zakramentih, obletnicah ali drugih prazničnih dogodkih, strankam omogoča personalizacijo z dotiskom ali vezenjem.
 
 

Naše ideje?

Na voljo so številni uporabni produkti, kot so: majice, torbice, brisače, vrečke in drugi tekstil ali pa skodelice, magneti, slikarska platna, koledarji, fotoalbumi ali knjige. Rešitev je mnogo, potrebna je le ideja, s čim in kako narediti močan vtis.

Instagram

Dnevno spremljajte našo ustvarjalnost