Informacije

IZSTOPAJTE Z VIZITKAMI

IZSTOPAJTE Z VIZITKAMI - copigraf.si

Ne spreglejte teh 8 nasvetov, s katerimi lahko vaša poslovna vizitka še bolj izstopa.

Ni tako težko, kot se sliši. Tu je nekaj idej v obliki nasvetov:

 

  •  Izberite edinstveno obliko: Namesto standardne pravokotne vizitke razmislite o drugačni obliki, ki bo izstopala. Lahko uporabite okroglo, kvadratno, izrezano ali nestandardno obliko, ki se povezuje z vašo blagovno znamko ali podjetjem.

 

  • Uporabite izvirno tipografijo: Izberite privlačno in izvirno tipografijo, ki izraža vašo osebnost ali blagovno znamko. Bodite previdni, da je tipografija še vedno berljiva, vendar unikatna in privlačna.

 

  • Uporabite posebne premaze in zaključne dodelave: mat ali sijajna plastifikacija, zlata/srebrna folija ali parcialni lak.To bo zagotovilo, da vzbudite dotik pri prejemniku vizitke.

 

  • Uporabite drzne barve: Izberite žive, drzne barve, ki bodo pritegnile pozornost. Pazite, da barve uskladite s svojo blagovno znamko in da se med seboj dobro ujemajo. Uporabite kontrastne barve, da izpostavite ključne elemente vizitke.

 

  • Vključite kreativne grafike ali ilustracije: Dodajte kreativne grafike, ilustracije ali vzorce, ki izražajo vašo blagovno znamko ali ki so povezane s področjem vašega dela. Uporaba edinstvenih vizualnih elementov bo vizitki dala izrazit in unikaten videz.

 

  • Dodajte interaktivnost: Razmislite o dodajanju interaktivnih elementov, kot so QR-kode, ki vodijo do vaše spletne strani ali družabnih omrežij. S tem boste omogočili prejemnikom, da se poglobijo v vaše storitve ali izdelke.

 

  • Poudarite edinstveno ponudbo ali sporočilo: Na vizitko vključite izvirno ponudbo ali sporočilo, ki izstopa. To lahko vključuje izrazit citat, slogan ali besedno igro, ki bo pritegnila pozornost.

 

  • Uporabite nenavadne materiale: Razmislite o uporabi nenavadnih materialov, kot so reciklirani papir ali drugi netradicionalni materiali, ki dajejo vizitki edinstven videz in občutek.

 

Pri oblikovanju vizitke, ki izstopa, je ključno najti ravnotežje med kreativnostjo in jasnostjo. Vizitka mora še vedno komunicirati ključne informacije in biti berljiva, kljub svoji izvirnosti. Preizkusite različne ideje, da boste našli edinstveno rešitev, ki bo ustrezala vašemu podjetju ali organizaciji. Predvsem pa pri kreiranju bodite pozorni, da vizitka že na prvi pogled in dotik izraža vas in vašo dejavnost ter da je s tem skladna.


Če potrebujete pomoč pri kreiranju, izboru materialov ali le ponudbo za vaše povpraševanje, nas kontaktirajte: info@copigraf.si ali 051 350 320.

 

Zanimivosti na blogu

Kartonke tisk layflat knjig tisk fotoknjig tisk fotoalbumov
12.6.2024

Novost v naši ponudbi - avtomatski zlagalnik...

tisk vizitk
20.7.2023

Ne spreglejte teh 8 nasvetov, s katerimi lahko vaša poslovna vizitka še bolj...

Vse zanimivosti