Informacije

Poslovne tiskovine

Nepogrešljivi tiskani izdelki za vsak posel

Poslovne tiskovine - copigraf.si kop
Dopisni listi, kuverte, vizitke, katalogi, letaki in plakati

Tiskani material, ki ga podjetja in organizacije uporabljajo za komuniciranje s svojimi strankami, partnerji, zaposlenimi in drugimi interesnimi skupinami imenujemo poslovne tiskovine. Te so lahko ključno orodje za vzpostavljanje in krepitve poslovnih odnosov ter za promocijo blagovnih znamk. Nekatere pogoste vrste poslovnih tiskovin vključujejo:

  1. Vizitke: Vizitke kartice iz različnih vrst materialov (papir ali kombinacije s PVC), na katere potiskamo informacije o posamezniku, njihovem imenu, nazivu, podjetju in kontaktih. Uporabljajo se za predstavitev in izmenjavo podatkov med poslovnimi stiki.

  2. Dopisi in kuverte:  za pisno komunikacijo s strankami, partnerji ali zaposlenimi. Uporabljajo se za pošiljanje ponudb, računov, sporočil in drugih poslovnih dokumentov.

  3. Letaki in brošure: vsebujejo podrobne informacije o izdelkih, storitvah ali dogodkih. Uporabljajo se za oglaševanje in promocijo ter za deljenje ključnih informacij z občinstvom.

  4. Plakati:  za oglaševanje dogodkov, ponudb ali posebnih akcij. Običajno so nameščeni na vidnih mestih, da pritegnejo pozornost mimoidočih. Dimenzije so lahko poljubne ali standardne.

  5. Revije in katalogi:  vsebujejo informacije o izdelkih, storitvah ali industriji. Uporabljajo se za podrobno predstavitev in oglaševanje.

  6. Notranja komunikacija: tisk internega biltena, mesečno glasilo, interna obvestila in druga sredstva za obveščanje in povezovanje zaposlenih.

  7. Promocijski materiali: darila, promocijske majice, nalepke, skodelice, pisala in drugi izdelki, ki vključujejo logotipe in blagovno znamko podjetja.

  8. Embalaža izdelkov: kartonske škatle, etikete, nalepke in druge materiale, ki se uporabljajo za označevanje in pakiranje izdelkov za prodajo.

Uredimo lahko tudi tisk priponk z imeni ob različnih dogodkih, namizne označbe oziroma tablice.

Vstopnice, kupone in podobne izdelke oštevilčimo in perforiramo.

Pri vseh vaših zamislih vam pomagamo tudi z grafično pripravo in oblikovanjem tiskovin.