Informacije

Vezane tiskovine

Vezane tiskovine že od enega izvoda dalje

Vezane tiskovine - copigraf.si kop
Izdati knjigo? Z digitalnim tiskom hitro in preprosto...

Vsako življenje piše zgodbe. Od pisatelja, pripovedovalca je odvisno v kakšnem žanru jih napiše in kaj z njimi sporoča. Lahko so kratke ali obsežne; namenjene širšem krogu bralcev ali zgolj za družino in prijatelje.

Z digitalnim tiskom je izdajanje v knjižni obliki preprosto in dostopno vsakomur. Ko imate spisano in lektorirano vsebino, se odločite za format knjige, poskrbite za prelom strani in oblikujete platnico. Lahko pa vse našteto prepustite nam v tiskarni. Če želite knjigo prodajati, je potrebno zaprositi NUK še za brezplačno CIP številko. Ko se dogovorimo za format knjig, število izvodov, način vezave (mehko ali trdo vezana), vam jo natisnemo najpogosteje v roku treh do petih delovnih dni.

Večinoma sodelujemo s pisatelji in oblikovalci, ki postopek poznajo. Vse pogosteje pa se za nas odločajo tudi avtorji, ki prvič izdajajo v knjižni obliki. Lahko gre za družinske kronike, biografije življenja zakoncev kot darilo ob srebrni ali zlati poroki ali ob rojstnih dnevih. Te ponavadi vsebujejo veliko slik in so izpopolnjena verzija fotoalbumov z majhnimi nakladami (lahko gre tudi za en sam izvod).

Veseli smo vseh ponatisov, še bolj pa čisto novih pesniških zbirk, otroških knjig ali zbirk kuharskih receptov, ki razveselijo tudi širši krog bralcev. Pri tem lahko gre za 10, nekaj 10, 100 ali več izvodov. Določi naročnik sam in ponatis je vedno možen.

Posebna oblika knjig pa so personalizirane knjige, kjer je vsebina že nastavljena, določimo le ime in personaliziramo videz glavnega junaka. Gre za zelo učinkovito spodbujanje mladih bralcev in eno najlepših daril, ki jih lahko prejmemo v spomin. Tiskamo knjige Malih junakov (www.malijunaki.si), Mini poliglotinov (www.gifts-for-kids.com), kuharskih receptov The Foodie Slovenija (http://www.thefoodie.si), Two little dots (https://two-little-dots.com/sl/), DonA Shop (https://www.donashop.si/). Na omenjenih spletnih straneh lahko personalizirane svojo, ki jo dobite po pošti ali prevzamete pri nas.

Natisniti knjigo