Informacije

Kako osrečiti s tiskom?

Kako osrečiti s tiskom? - copigraf.si

Dodana vrednost v življenju so zagotovo ideje ali sporočila, s katerimi sebi in svojim bližnjim pričaramo toplino in iskrice v očeh. V materialnem smislu, to niso stvari, ki bi jih mimogrede našli med nakupovanjem; ampak je ideja skrbno zasnovana v sporočilnosti ali uporabnosti produkta.

Priložnost, ob kateri osrečite

Priložnosti je veliko: rojstni dan, obletnica, poroka, diplome, fantovščine in dekliščine, praznovanja pred prihodom novorojenčkov, upokojitve in ostale prelomnice v življenju ter prazniki, ki jih praznujete.

 

Izberite uporaben produkt

Najprej izberite uporaben produkt glede na obdarovanca. Pomislite, s čim se ukvarja, kaj uporablja in katere stvari mu veliko pomenijo. Mogoče je to skodelica za kavo; zvezek za pisanje receptov, svojih misli ali pa potiskan tekstilni izdelek z grafiko, ki bi obdarovancu veliko pomenila. Splošne artikle lahko priskrbimo mi ali pa se pri nas pozanimajte o možnosti dotiska vašega produkta. Za vse obstaja rešitev!

 

Tisk naj bo dodana vrednost

S tiskom lahko v grafično celoto zaobjamete tudi sporočilnost oziroma izpostavite temo ali hobije in jih obarvate na ljubek ali humoren način.

 

Uresničite svoje ideje

Z obiskom naše poslovalnice ali naročilom preko telefona ali elektronske pošte lahko uresničite svojo idejo. Pri grafičnem oblikovanju vam bomo nudili pomoč ali podporo. Naročilo pa lahko tudi olajšate z naročilom v naši spletni trgovini.

Več idej:

 

Tisk sestavljank

Sestavljanke

Tisk na tekstil

Koledarji

Prevleke za blazino

Voščilnice

 

Zvezki s personalizirano platnico

STENSKA DEKORACIJA

Kolaž v obliki srca kot spomin na poročni danStenski dekor poljubnih dimenzij in oblik tiskamo na različne materiale: papir, fotoplatno in trde podlage - penjen PVC različnih debelin (1mm, 3mm in 5mm). Zamislite si lahko tudi eno natisnjeno fotografijo, kolaž fotografij ali pa sliko razdelite na več enot in spomin predstavite kot diptih, triptih,...

tisk na penjen PVCIz vseh vam ljubih fotografij, lepih spominov, posebnih priložnosti, potovanj ali hobijev lahko na steni sestavljate galerijo spominov. Tisk na penjen PVC (trda podlaga) je trpežen, obstojen in hvaležen tudi za čiščenje.

tisk na fotografsko platno print Poseben dekorativen element je zagotovo fotografija, natisnjena na platno in vpeta na kakovosten lesen podokvir, izdelan po meri. Izberete lahko format, ki najbolje odgovaja vašemu prostoru na steni in željeni fotografiji.

 

 

KOLEDARJI

Vaše fotografije so lahko sestavni del koledarjev. Ti so lahko enolistni ali večlistni, zvezani s spiralo. Koledarji so priročni za podjetja (promocijska darila) ali pa za družinsko darilo prijateljem in sorodnikom zaradi svoje cenovne dostopnosti. Naročila sprejemamo že od enega koledarja dalje. Pri tem si lahko ustvarite svojo oblikovno zasnovo ali pa nas kontaktirate in vam željene fotografije vstavimo v naše že obstoječe predloge. Poleg stenskega, se lahko odločite tudi za namizni koledar.

FOTOKNJGA

Danes do fotoknjige bolj priročne in cenovno bolj ugodne kot razvijanje fotografij. Fotoknjige lahko oblikujetete kot spomin na posebno doživetje, potovanje, pustolovščino, nepozaben dogodek (poroka, rojstni dan, ...), določeno obdobje življenja ali hobi. Najpogosteje uporabljeni formati so

  • 10x15 cm
  • 21x21 cm
  • A4 format (pokončen ali ležeč)
  • 29x29 cm

 

TEKSTIL

Tisk na majice je nepogrešljiv pri praznovanjih rojsnih dnevov, fantovščine, dekliščin in ostalih dogodkov. Lahko pa si omislite svojo grafiko ali fotografijo in natisnete majico za vsakdanjo uporabo ali pa jo podarite komu za darilo. Tisk je mogoč tudi na druge tekstilne izdelke kot so bobažne torbe, nahrbtnike, prevleke za blazino,...

Zanimivosti na blogu

Kartonke tisk layflat knjig tisk fotoknjig tisk fotoalbumov
12.6.2024

Novost v naši ponudbi - avtomatski zlagalnik...

tisk vizitk
20.7.2023

Ne spreglejte teh 8 nasvetov, s katerimi lahko vaša poslovna vizitka še bolj...

Vse zanimivosti