Informacije

Naj TISKOVINE povežejo poroko

Naj TISKOVINE povežejo poroko - copigraf.si
Ali veste, da smo tiskarji na porokah nepogrešljivi?
Ni nas sicer na samem dogodku. Uresničiti pa poskušamo vsako idejo mladoporočoncev, da je dogodek s tiskovinami še lepši, bolj povezan in da ostane v trajnem spominu. Za vse, ne le za mladoporočenca.
S tiskovinami namreč lahko povežemo dekoracijo z ambientom in hkrati sporočimo željene informacije.

Nepogrešljive so naslednje tiskovine:

VABILA
Najpogosteje se uporablja tisk na 300 gramski premazni papir z navadnim barvnim digitalnim tiskom. Za različne efekte pa lahko uporabimo tudi različne paprije in različne tehnike zlatotiska, srebrnega tiska ali belega tiska. Najpogosteje nam mladoporočenca predstavita svojo idejo in mi uskladimo material s tehniko tiska, da se jmladoporočencema niti ni potrebno poglabljati v različne opcije. Možno pa so naslednje dodelave:
- prepogibi po želji
- oblika vabila kot bolj kreativne oblike: krog, prstana, steklenica, silhueta mladoporočencev, .... (karkoli si zamislita)
-  tisk na kuverto
- večplastne možnosti: npr. paus prozoren papir na potiskanem kartončku itd.

TABLA DOBRODOŠLICE, SEDEŽNI RED IN OZNAČBA MIZ
Pisavo, vzorce in barvno paleto lahko ohranite tudi pri teh elementih tiskovin na poroki. Tu vas pri materialih ne omejujemo. Vse našteto je lahko poljubnih oblik in dimenzij. Lahko je natisnjeno, napisi so lahko tudi izrezani iz različnih folij in prilepljeni na različne materiale (npr. sedežni red izrezan iz bele folije in prilepljen naveliko ogledalo ali leseno desko). Slednje lahko po poroki odlepite in predmet uporabite za drug namen.
 
TISKANI JEDILNI MENIJI
Material lahko ohranita kot povezovalno nit z prej naštetim. Enako velja s tehniko tiska. Meniji so lahko ležeči in okrašeni s traki ali cvetjem. Lahko si zamislite poljubne oblike in dimenzije, da bo čisto po vašem okusu. Dodelave so možne.

 
EMBALAŽE IN ETIKETE ZA DARILA POVABLJENIM
Ko imate enkrat izbrano pozornost kot zahvalo in darilo povabljenim ob odhodu (steklenice vina, med, piškoti,...), lahko natisnemo in izrežemo embalažo v rdeči niti tiskovin. Pogosto mladoporočenca potrebujeta tudi etikete za steklenice z njunim motivom, imeni in datumom. Tudi to je mogoče v majhnih količinah.

 

 
PERSONALIZIRANE KNJIGE SPOMINOV
Svoj motiv lahko imate tudi na knjigi spominov, v katero povabljeni opisujejo svoje občutke in voščila ter lepijo fotografije, če imate to možnost. Zopet ne omejujemo glede formata in se prilagodimo vašim željam glede platnice in praznih listov po obsegu in gramaturi.

 
IZREZANI DEKORATIVNI ELEMENTI
Želite imeti kaj  dekorativnega izrezano? Mogoče tudi potiskano? Na primer napis ženin in nevesta? Obešalnik za poročno obleko po meri ? Digitalni tisk in izrez lahko uresniči marsikatero personalizirano idejo.

Z veseljem vam svetujemo  in pomagamo pri zasnovi, oblikovanju in tisku vaše rdeče niti poroke.
 
Lahko nas kontaktirate:
ali pokličite 051 441 000 (Nikolina).

Zanimivosti na blogu

tisk vizitk
20.7.2023

Ne spreglejte teh 8 nasvetov, s katerimi lahko vaša poslovna vizitka še bolj...

18.10.2022

Omogočamo tisk in izdelavo koledarjev po željah glede na namen uporabe.

Vse zanimivosti