Informacije

TISK KOLEDARJEV po željah naročnika

TISK KOLEDARJEV po željah naročnika - copigraf.si

Omogočamo tisk in izdelavo koledarjev po željah glede na namen uporabe.

Pri tisku vas načeloma ne omejujemo. Upoštevamo vaše ideje in želje kar se da, v večini primerov kar v celoti.

Za lažjo predstavo v nadaljevanju predstavljamo različne vrste koledarjev: 

- vrste koledarjev glede na format

Format določite sami. Lahko so ležeči, pokončni ali kvadratni. Najpogosteje uporabljeni so stenski koledarji A3, sledijo jim stenski koledarji A4. Dimezija pa je lahko poljubna: vedno pogosteje se uporabljajo promocijski ozki koledarji (višine 45cm x širina 10cm). Zamislite pa si lahko tudi svojo velikost.

- vrste koledarjev glede na pregled

Potrebno je razmisliti kakšen pregled želite imeti na koledarju. Pri enolistnih koledarjih gre za pregled celega leta na enem samem listu poljubne dimnezije. Najpogosteje uporabljen je mesečni pregled, na namiznih koledarjih ali rokovnikih pa je pogost tedenski pregled na eni strani (ali dveh straneh). Mesečni pregledi koledarjev so po večini stenski in najpogostejši so trinajstlistni koledarji (naslovnica + 12 mesecev).

Pri tem pa imamo lahko tudi  več možnosti prikazovanja dnevov. Dnevi so lahko prikazani v eni vrstici spodaj ali pri strani na diskreten način. S tem poudarite izbrane forografije in je koledar bolj okrasni. Datumom lahko date več pomena, da jim dodelite večjo površino in izberete krepko pisavo. Lahko pa dodamo še vrstice kot praen prostor za vpisovanje določenih opravkov in ostalih podatkov (obletnice, rojstni dnevi,..).

- vrste koledarjev glede na namen uporabe v prostoru

Stenski koledarji so najbolj razširjeni. Namizni koledarji pa jim po številu naročil sledijo. Stenski koledar je opremljen s spiralo in obešanko. Namizni koledar pa ima trši prepognjen karton, ki se uporabi kot stojalo.

- vrste koledarjev glede na namen samega koledarja

Koledarji niso le za poslovne uporabnike, ki te ob začetku novega obdobja delijo kot uporabno promocijsko darilo svojim strankam in poslovnim partnerjem. Uporabni so tudi kot personalizirano darilo, natisnjeno v enem samem izvodu. Lahko gre za darilo  ob novem letu, darilo za rojstni dan, darilo ob vselitvi, darilo ob zaključku delovnega razmerja ali kot spomin na dogajanje v preteklem letu, npr. odraščanje dojeenčka in družinski koledarji.

Pri izdelavi vam lahko pomagamo z našimi predlogami glede na vaše želje.

Svoje želje lahko sporočite na info@copigraf.si in poslali vam bomo ustrezno  že obstoječo predlogo, kateri lahko dodate slike ali spremenite barvno paleto  ali vrste pisav po željah.

 

Zanimivosti na blogu

Kartonke tisk layflat knjig tisk fotoknjig tisk fotoalbumov
12.6.2024

Novost v naši ponudbi - avtomatski zlagalnik...

tisk vizitk
20.7.2023

Ne spreglejte teh 8 nasvetov, s katerimi lahko vaša poslovna vizitka še bolj...

Vse zanimivosti