Informacije

TISK NA ZAHTEVO ali TISK PO NAROČILU (PRINT ON DEMAND)

TISK NA ZAHTEVO ali TISK PO NAROČILU (PRINT ON DEMAND) - copigraf.si

Tehnologija digitalnega tiska je rešila težavo tradicionalne založene izdaje: skladiščenja zaloge in neprodanih izvodov. Digitalni tisk omogoča poenostavitev postopka, saj se lahko natisne tudi en sam izvod knjige, publikacije ali drugega produkta, zveže po vnaprej dogovorjeni obliki (mehka ali trda vezava ali spiralno vezana) in odpremi h končnemu kupcu. Pri tem se izognemo večkratnemu odpremljanju in proizvajanju s tem povezanih dostavnih stroškov.

 

 

TISK KNJIG IN PUBLIKACIJ

Največkrat je to vzporedna možnost: avtorji najpogosteje natisnejo določeno naklado, za katero so prepričani, da jo bodo prodali v zadanem časovnem obdobju. Če se pojavi potreba po racionaliziranju stroškov (časa in poštnih storitev), pa naročijo tisk na zahtevo po naročilu in tiskar odpremi produkt do končnega naslovnika. Pogosto se na ta način tiskajo knjige ali rokovniki, za katere bi bilo tvegano določiti osnovno naklado. Največjkrat pa gre za personalizirane knjige, bodisi le s personalizirano platnico (ime), lahko pa tudi vsebino (posvetilo).

TISK NA ZAHTEVO TISK PO NAROČILU

BLAGOVNE ZNAMKE

Tiskani produkti podkrepijo kredibilnost blagovne znamke in so del identitete in komunikacijskih aktivnosti podjetja. Z določenimi tiskanimi produkti lahko svojo blagovno znamko izpostavimo končnemu uporabniku  preko različnih artiklov, ki so uporabni vsakdanjem življenju (pisala, samolepilni bloki ali zvezki, majice, kape in ostali tekstilni izdelki; dotisk na vrečke, škatle, vžigalnike, male elektronske naprave,...).

Tisk naročilo

Tisk na zahtevo je primeren tudi za vse podjetnike, ki želijo svojo blagovno znamko predstaviti preko različnih možnosti. Pri nas nudimo širok spekter tiskovin, zato je lahko naročanje na enem mestu olajševalna okoliščina. Pozitivna okoliščina jetudi , da je ponatis možen kadarkoli.

Zanimivosti na blogu

tisk vizitk
20.7.2023

Ne spreglejte teh 8 nasvetov, s katerimi lahko vaša poslovna vizitka še bolj...

18.10.2022

Omogočamo tisk in izdelavo koledarjev po željah glede na namen uporabe.

Vse zanimivosti